varnish

پلتفرم Varnish Cache

(Varnish Cache one-click app)

Varnish Cache یک شتاب‌دهنده برنامه‌های وب است که به عنوان caching HTTP reverse proxy نیز، شناخته می‌شود. فقط کافیست تا Varnish Cache را در مقابل سروری که از طریق پروتکل HTTP با سایر سرورها و یا مشتری‌ها ارتباط برقرار می‌کند؛ نصب کنید و آن را برای cache کردن محتوای سرور، پیکر بندی کنید تا بتواند تاثیر فوق‌العاده خود را در برنامه شما بگذارد. Varnish Cache واقعاً سریع است! بسته به معماری شما، می‌تواند سرعت بالا آمدن وب‌سایت را 300 تا 1000 برابر افزایش دهد.

🚀 راه‌اندازی

در صورتی که تمایلی به خواندن آموزش متنی ندارید می‌توانید ویدیوهای آموزشی زیر ‌را مشاهده کنید.

برای راه‌اندازی برنامه‌ی آماده Varnish Cache باید در بخش برنامه‌های کنسول لیارا بر روی دکمه‌ی ایجاد برنامه کلیک کرده و در صفحه‌ی باز شده وارد بخش برنامه‌های آماده شوید. سپس برنامه‌ی Varnish Cache را انتخاب و یک شناسه‌ی یکتا برای برنامه‌ی خود درنظر بگیرید. در آخر پس از انتخاب شبکه خصوصی و پلن، بر روی دکمه‌ی ایجاد برنامه کلیک کنید.

دقت داشته باشید که Varnish Cache را باید در شبکه خصوصی مشترکی با برنامه‌ای که قصد دارید Varnish را بر روی آن نصب کنید؛ قرار بدهید در غیر این‌صورت، Varnish به برنامه‌تان، متصل نخواهد شد.

تنظیم آدرس سرور و پورت

در حین ساخت برنامه Varnish Cache از شما خواسته می‌شود تا آدرس سرور و پورتی که برنامه در آن به درخواست کاربران listen می‌کند را وارد کنید؛ دقت داشته باشید که در اینجا باید حتماً شناسه برنامه مد نظر را در فیلد آدرس سرور وارد کنید. در فیلد پورت هم کافیست تا پورت آن برنامه را بنویسید.

تنظیم متغیرهای محیطی Varnish Cache

پس از ساخت برنامه Varnish Cache کافیست که وارد قسمت تنظیمات آن در پنل‌کاربری شوید و در قسمت متغیرهای محیطی، متغیرهای محیطی موجود را، طبق نیاز خود تغییر دهید:

  • VARNISH_BACKEND_HOST: برابر با مقدار شناسه برنامه هدف که آن را در حین ساخت varnish cache مشخص کردید.
  • VARNISH_BACKEND_PORT: برابر با پورت برنامه هدف که آن را در حین ساخت varnish caceh مشخص کردید.
  • VARNISH_TTL: مقدار time-to-live که به صورت پیش‌فرض برابر با 3600 است.
  • VARNISH_SIZE: مقدار حافظه cache که به صورت پیش‌فرض برابر با 2 گیگابایت است.
می‌توانید مقدار پورت هر برنامه را در قسمت تاریخچه آن در پنل کاربری لیارا، مشاهده کنید. مقدار پورت برای برنامه‌های وردپرسی نیز، 80 است.

پس از تنظیم متغیرهای محیطی، کافیست تا دامنه پیش‌فرض برنامه خود را خاموش کنید و دامنه‌های مدنظر خود را در Varnish Cache تعریف کنید تا Varnish Cache با موفقیت بر روی برنامه‌تان نصب شود.

;