wordpress

وردپرس پلاس

(WordPress plus)

انتقال از cPanel

در صورتی که تمایلی به خواندن آموزش متنی ندارید می‌توانید ویدیوی آموزشی زیر ‌را مشاهده کنید.

فهرست عناوین:

برای انتقال وبسایت خود می‌توانید طبق مستندات زیر عمل کنید.

انتقال فایل‌ها

برای انتقال فایل‌های برنامه وردپرس خود از cPanel به لیارا باید وارد حساب کاربری cPanel شده و از بخش مدیریت فایل (File Manager)، تمام فایل‌های مربوط به برنامه در مسیر public_html هاستینگ را به‌صورت zip شده دانلود کنید.

در مرحله‌ی بعد وارد برنامه‌ی وردپرس خود شده و از منوی دسترسی FTP، یک دسترسی FTP جدید بسازید. بعد از ایجاد دسترسی FTP می‌توانید با استفاده از نرم‌افزارهایی مثل FileZilla یا WinSCP به محتوای برنامه‌ی وردپرس دسترسی پیدا کنید.

حال باید تمامی فایل‌ها و پوشه‌ها را انتخاب کرده و آن‌ها را حذف کنید. سپس می‌توانید فایل zip دانلود شده از هاست cPanel خود را در لوکال از حالت فشرده خارج کرده و این فایل‌ها و پوشه‌ها را با استفاده از دسترسی FTP آپلود کنید.

انتقال دیتابیس

برای انتقال دیتابیس از cPanel باید در ابتدا از اطلاعات دیتابیس خود با استفاده از phpMyAdmin یک Export بگیرید. سپس باید وارد دیتابیس خود در لیارا شده و در بخش نحوه‌ی اتصال، phpMyAdmin را برای دسترسی آسان به دیتابیس راه‌اندازی کنید.

درنهایت برای Import کردن داده‌های دیتابیس قبلی برنامه‌ی خود به دیتابیس فعلی بایستی با استفاده از phpMyAdmin به دیتابیس فعلی متصل شده و فایل .sql را در دیتابیس وردپرس ایمپورت کنید.

ابزار phpMyAdmin برای بازیابی فایل‌های پشتیبان با حجم بالا مناسب نیست. به‌همین علت توصیه می‌کنیم به‌عنوان جایگزین از ابزار MySQL Command-Line Client استفاده کنید.

دستورالعمل‌های نهایی

لود نشدن صحیح برنامه

درصورتی که دامنه‌ی قبلی خود را به برنامه وردپرس متصل نکرده باشید باید در جدول wp_options فیلد‌های siteUrl و homeUrl آدرس فعلی برنامه را وارد کرده و درنهایت برنامه را ری‌استارت کنید.

خطای err_too_many_redirects و لود نشدن فایل‌های CSS

درصورتی که برنامه‌ی شما با خطای too many redirects مواجه شد و یا فایل‌های CSS درون برنامه‌تان به درستی لود نشد؛ باید قطعه کد زیر را با استفاده از دسترسی FTP به فایل wp-config.php اضافه کرده و مجدد برنامه را بررسی کنید.

$_SERVER['HTTPS'] = 'on';

خطاهای مربوط به دسترسی فایل‌

درصورتی که با خطاهای مربوط به دسترسی فایل (File Permission) در برنامه‌ی وردپرس مواجه شدید، دستورهای زیر را با استفاده از خط فرمان اجرا کنید:

chown www-data:www-data -R *;
find . -type d -exec chmod 755 {} \;
find . -type f -exec chmod 644 {} \;

;